Nieuws

09 november 2021

Tarief aanpassing per 1-1-2022


We zijn helaas genoodzaakt om de tarieven per 1 januari 2022 te verhogen door onder andere de enorm gestegen grondstofprijzen. Op onze pagina kan je de nieuwe tarieven per ras terugvinden.


30 juni 2021

Zomer was- en ontwol actie!


Net als vorig jaar, komt er nu net voor de zomervakantie, de was- en ontwol actie van Eline weer op de planning! Doordat we nu onze tweede wasbak hebben, naast de 3 trimtafels, kunnen we deze actie gelukkig in stand houden. Daarnaast heeft Eline nu meer ervaring, door haar scholing en de opgedane kennis in onze trimsalon, waardoor meer rassen in aanmerking komen.

Heeft u een Berner, Newfoundlander, Leonberger, Herder, Labrador, Golden Retriever, Beagle, Corgi of een ander ras die alleen gewassen en/of ontwolt hoeft te worden? Reserveer dan snel een plekje in de agenda! Maar liefst 20% korting!!! voor deze actie (dus als voorbeeld, een Labrador voor € 32,- ipv € 40,-).

U een mooie korting op het vaste tarief, uw hond weer een heerlijke schone en minder zware vacht voor de zomer! Bel of app naar 06-53325820 om een afspraak in te plannen.


25 juni 2021

Uitbreiding van het team!


Sinds 1 mei 2021, is Stephanie weer terug op het oude vertrouwde nest! Door haar komst hebben we de achterstand, opgelopen door de tijdelijke sluiting in verband met de Corona maatregelen, gelukkig snel in kunnen lopen. De salon heeft een extra was mogelijkheid en trimtafel gekregen, waardoor we nu met 2 gediplomeerde trimsters en een leerling trimster kunnen werken.


5 maart 2021

Uw hond laten plukken? Het kan weer!


Goed nieuws! Vanaf heden kunnen we uw hond weer plukken. Reserveer tijdig om uw hond voor de zomer geplukt te hebben.


8 september 2020

Uw hond laten plukken? Helaas!


Helaas is het niet meer mogelijk om de vacht van uw hond bij ons te laten plukken.

Het plukken van de vacht vraagt veel van de handen en vingers. Omdat ik aanhoudende gewrichtsklachten in mijn handen heb is dit te belastend en daarom heb ik moeten besluiten om met het plukken te stoppen.

We vinden dit een vervelende situatie, maar helaas ben ik genoodzaakt hier mee te stoppen.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.


18 juli 2018

Binnenkijken in onze salon!

Nieuwe Salon Trouwe4voeter Nieuwe Salon Trouwe4voeter Nieuwe Salon Trouwe4voeter Nieuwe Salon Trouwe4voeter Nieuwe Salon Trouwe4voeter Nieuwe Salon Trouwe4voeter


15 juni 2018

Wij zijn verhuizen!!

Vanaf 16 juli 2018 is Trouwe4voeter te vinden zijn op onze nieuwe plek aan Rustenburg 13 te Wageningen!

Trouwe4voeter gaat verhuizen naar Rustenburg in Wageningen

Op zaterdag 14 juli 2018 van 12.00 tot 16.00 uur houden wij een open dag! Tijdens onze open dag kunt u rondkijken, kennismaken met ons nieuwe assortiment en er zijn vele leuke acties en aanbiedingen. Ook is er de mogelijkheid om uw hond op de gevoelige plaat vast te laten leggen.

Hiervoor is een professioneel hondenfotograaf, Linda van Linda Photo-Art aanwezig. Als je een foto hebt laten maken kan je, je naam in een pot doen en misschien ben jij één van de gelukkigen die zijn of haar geld terug krijgt!

In onze nieuwe salon wordt het assortiment voor hondenbenodigdheden flink uitgebreid met onder andere riemen, tuigjes, lijnen, speelgoed, voerbakken, manden, kussens, antivlo middelen, verzorgingsproducten en honden snacks!

Kom gezellig bij ons langs en profiteer van al onze acties en aanbiedingen!