Nieuws

5 maart 2021

Uw hond laten plukken? Het kan weer!


Ja, het kan weer! Tot 1 mei 2021 kan u hond weer geplukt worden op een aantal vastgestelde dagen. Vanaf 1 mei 2021 kunnen we u weer volledig van dienst zijn met het plukken

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.


8 september 2020

Uw hond laten plukken? Helaas!


Helaas is het niet meer mogelijk om de vacht van uw hond bij ons te laten plukken.

Het plukken van de vacht vraagt veel van de handen en vingers. Omdat ik aanhoudende gewrichtsklachten in mijn handen heb is dit te belastend en daarom heb ik moeten besluiten om met het plukken te stoppen.

We vinden dit een vervelende situatie, maar helaas ben ik genoodzaakt hier mee te stoppen.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.


18 juli 2018

Binnenkijken in onze salon!

Nieuwe Salon Trouwe4voeter Nieuwe Salon Trouwe4voeter Nieuwe Salon Trouwe4voeter Nieuwe Salon Trouwe4voeter Nieuwe Salon Trouwe4voeter Nieuwe Salon Trouwe4voeter


15 juni 2018

Wij zijn verhuizen!!

Vanaf 16 juli 2018 is Trouwe4voeter te vinden zijn op onze nieuwe plek aan Rustenburg 13 te Wageningen!

Trouwe4voeter gaat verhuizen naar Rustenburg in Wageningen

Op zaterdag 14 juli 2018 van 12.00 tot 16.00 uur houden wij een open dag! Tijdens onze open dag kunt u rondkijken, kennismaken met ons nieuwe assortiment en er zijn vele leuke acties en aanbiedingen. Ook is er de mogelijkheid om uw hond op de gevoelige plaat vast te laten leggen.

Hiervoor is een professioneel hondenfotograaf, Linda van Linda Photo-Art aanwezig. Als je een foto hebt laten maken kan je, je naam in een pot doen en misschien ben jij één van de gelukkigen die zijn of haar geld terug krijgt!

In onze nieuwe salon wordt het assortiment voor hondenbenodigdheden flink uitgebreid met onder andere riemen, tuigjes, lijnen, speelgoed, voerbakken, manden, kussens, antivlo middelen, verzorgingsproducten en honden snacks!

Kom gezellig bij ons langs en profiteer van al onze acties en aanbiedingen!